Gelijkwaardigheid op de werkvloer – Future Work

FutureWork is een uitzendbureau met maatschappelijke impact.

Het is hun missie dat niemand taal en cultuur ziet als belemmering om mee te kunnen doen in onze samenleving. Daar maakt FutureWork zich hard voor. Zodat iedereen meedoet en ertoe doet.

In samenwerking met gemeenten en andere maatschappelijke organisaties, brengt FutureWork nieuwkomers, die werk zoeken en bedrijven die gemotiveerde medewerkers nodig hebben samen. Maar dat niet alleen.

Om het echt te laten werken, begeleiden ze de statushouders en de bedrijven en lossen we taalproblemen op met behulp van onze cultuurspecialisten, Nederlandse taaltraining op de werkvloer en onze unieke technologie, de FutureWork app. 

Tijdens deze workshop word je meegenomen in hoe zij de afgelopen 2,5 jaar bedrijven in grootte van start-up tot corporate hebben geholpen bij het plaatsen van statushouders binnen hun bedrijf.

Om het voor zowel de werkgever als de statushouder te laten slagen is er een aantal elementen van essentieel belang. Welke dat zijn en hoe zij deze inzetten? Dat vertelt FutureWork jullie tijdens deze workshop!

Aan het eind van de workshop heb je meer inzicht hoe je (in samenwerking met FutureWork) op een succesvolle en gelijkwaardige wijze statushouders kan inzetten binnen jouw bedrijf!