Fit for the future: in één training die perfecte job binnenslepen? – door Young Capital NEXT

Wat laat je tijdens een sollicitatiegesprek van jezelf zien, nog voordat je gesproken hebt? Communicatie is 93% non-verbaal en slechts 7% verbaal. Je eerste indruk dus erg belangrijk. En vertel eens, wie ben je? Wat vertel je wel en wat (nog) niet. Waar ligt jouw kracht en waar ligt je ontwikkelpunt? En wat maakt dat je aanschuift aan tafel en dat dit jouw perfecte job voor je is? 

Deze training wordt gegeven door Mandy Henderson & Jeroen Ram, Talent Managers bij Young Capital. Ben jij actief aan het solliciteren of langzaam aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging? Dan is deze sessie iets voor jou. 
We gaan aan de slag met jouw kennis en kunde over solliciteren. Je leert vacatures te interpreteren door aan de slag te gaan met een -door jou- meegenomen vacature en geven we jou alle tools om jezelf te presenteren; wat heb je te bieden en waarom?

Dit doen Mandy en Jeroen door een interactieve sessie, waarin je aan de slag gaat met je persoonlijke pitch, je cv en hoe jij wordt aangenomen op jouw droombaan ! Ontdek wat jij wil en krijg grip op jouw toekomst!

Vragen? Mail deze naar info@wesharetalent.com