Design Thinking: beleef de ondernemende mindset

We leven in een wereld vol verandering, niet alleen technologisch maar ook bijvoorbeeld ecologisch, economisch en sociaal. In deze tijden is de manier van werken die we ons hebben aangeleerd niet meer voldoende. Er is meer nodig, namelijk een ondernemende mindset.

Tijdens deze middag ervaar je zelf wat het verschil tussen bussiness thinking (wat tegenwoordig nog veel wordt toegepast) en design thinking is. Bedrijven als Google zijn er groot mee geworden en op steeds meer hogescholen en universiteiten staat design thinking op de agenda.

STUDIO.WHY en haar Dutch design.school zijn vier jaar geleden gestart in Nederland. Zij richten zich primair op de generatie van starters op de arbeidsmarkt en veranderen via deze generaties de cultuur binnen organisaties, stapje voor stapje. Dat doen ze op drie manieren: met experiences, met trainingen en met design teams, waarbij jongeren in multidisciplinaire teams werken aan (maatschappelijke) innovatievraagstukken.

Onder de vele klanten van STUDIO.WHY bevinden zich o.a. de provincie Noord-Brabant, het ministerie van Defensie, Vebego, Jacobs Douwe Egberts, Konica Minolta en Aventus MBO.

Kom zelf ervaren wat dit voor jou en jouw organisatie kan betekenen!

Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar tessa@wesharetalent.com