Denktank Openbooks: Building Business Savvy Teams

Ben jij ook een beetje moe van alle Lean, Agile, Scrum, Design Thinking initiatieven? Zie je ruimte voor een praktische, concrete en binnen enkele weken meetbare aanpak?

OpenBook.Works
creëert Business Savvy Teams. Ze stimuleren positieve dialoog over individuele en teamprestaties, waarde creatie en resultaten. Voor het individu, team, organisatie, de klant en alle stakeholders. Hiermee creëren ze ondernemende medewerkers binnen de organisaties.
Openbook werkt nu vooral internationaal en voor grotere corporates. Binnen de Nederlandse markt ervaart men een zekere terughoudenheid. Om het programma beter af te stemmen op de Nederlandse markt/behoefte zijn ze op zoek naar jouw feedback, of nog beter, feedforward.
Wil jij met OpenBook hierin vooruit helpen en eigen ideeën hierover eens challengen? Je bent van harte welkom! Na een korte ervaring in een verkorte interactieve workshop maak je kennis met het programma. Daarna gaan we met elkaar aan de slag om te kijken hoe we feedforward geven op het programma, marketing en sales uitdagingen en aanpakken voor de Nederlandse markt.

Voor vragen kan je mailen naar margot@wesharetalent.com