De control room van de toekomst – door CB

Altijd in één oogopslag inzicht in orderintake, productie en het doel: alle pakketten op tijd de deur uit richting klant. Snel kunnen bijsturen waar nodig? Dat is waar de control room van CB voor staat!

Noodzakelijk in een markt waar verwachtingen toenemen en in een bedrijf dat groeit en flexibel moet zijn. Graag nemen we je mee in onze reis naar de control room van de toekomst bij logistiek dienstverlener CB. Van harte welkom op het We share talent-event op 20 januari in Culemborg. 

Wat is proces control bij CB?
Proces control is enerzijds planning voor de langere termijn en aan de andere kant dagelijkse monitoring en besturing van voorraad, goederenstromen en inzet van mensen voor het realiseren van afgesproken servicelevels. Hiervoor richten wij een Proces Control Room in, met een WorkForce Management Systeem om de optimale inzet van mensen te plannen en met hulp van een nieuw dynamisch logistiek planningsysteem.

Dynamische Productie Planning
Om slimmer en ook in de toekomst servicelevels te halen, vervangen we de plannings- en aansturingssystemen; ‘het logistieke hart’. Dit doen we met behulp van de nieuwste technieken en data-gedreven forecasting onder de noemer Dynamische Productie Planning. Zo werken we aan optimale voorraad en productieplanning.

WorkForce Management Systeem
Een Workforce Management Systeem is een applicatie die ondersteunt bij het maken van de personeelsplanning en stelt ons in staat op de dag te kunnen bijsturen. Op basis van een forecast, die vertaald wordt naar een optimale bezetting, wordt een planning gemaakt, om daarmee de juiste hoeveelheid medewerkers met de juiste competenties, op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar te hebben.

Het event
In dit event delen we onze visie op de Control Room van de toekomst van een logistiek bedrijf;

  • Onze route met implementatie van een nieuw WorkForce Management Systeem
  • Process Control Room monitoring
  • Dynamisch Productie Planning & besturingssysteem
  • Impact op de organisatie: van adviserend naar leidend en ontzorgend
  • Bij een nieuwe afdeling horen nieuwe functies

Sprekers:
Mandy van Ooijen
Capaciteitsplanner en toekomstig primaire gebruiker van de Control Room.
Nauw betrokken bij de projecten WorkForce Management Systeem en Process Control Room.

Arjan de Jong
Als manager Process Control verantwoordelijk voor het ontwikkelprogramma van de control room van de toekomst en bijbehorende organisatie- en cultuurverandering.

Graag nemen wij je mee in de ontwikkeling die we binnen CB maken naar een innovatieve centraal aangestuurde control room. Nieuwsgierig? Meld je dan snel aan voor het event! Hopelijk tot dan!

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com