Datagovernance voor finance: naar een hoger niveau met een dataplatform – door Inergy


Tijdens dit webinar vertelt René Nadorp over data governance voor bedrijven. Aan de hand van de kennisgebieden zoals die worden onderscheiden in DMBOK2 bespreekt René hoe een een dataplatform bedrijven kan helpen om data governance naar een hoger plan te tillen. Data architectuur, datamodeling en datakwaliteit zijn de belangrijkste kennisgebieden in dit webinar, maar ook de datawarehousing, AVG en metadata komen aan bod. Specifiek voor de financiële sector gaat René ook in op BCBS-239.

Voor wie is dit webinar interessant?
Dit webinar is bedoeld voor alle professionals met interesse of verantwoordelijkheid op het gebied van data governance. Werk je bijvoorbeeld als Chief Data Officer, Chief Information Officer, Data Steward, lid van een Data Governance Board, Architect of Business Intelligence professional? Dan is dit webinar zeker interessant voor jou.

Over de spreker. 
René Nadorp is BI Architect bij Inergy met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van datawarehousing, dataplatforms en Business Intelligence. In deze rol adviseert hij klanten over dataplatforms en data governance. Daarnaast geeft hij leiding aan een DevOps teams bij de implementatie van dataplatforms, waarbij de data governance principes zoals hij bespreekt tijdens het webinar in de praktijk worden toegepast.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com