Circular NOW!


Op 28 juni organiseren C-Creators en YSE het event Circular NOW! waarin jouw organisatie wordt voorbereid op de circulaire toekomst. Dit is hét evenement waar we samen met de Nationale Denktank, Circle Economy en de SER de competenties bespreken die nodig zijn in een circulaire economie. Na dit event heb je een stevig fundament gelegd voor de circulaire transitie en weet je of je de vaardigheden in huis hebt voor een succesvolle circulaire bedrijfsvoering. Experts delen ervaringen, best practices en hun visie, waar je dezelfde dag nog mee aan de slag kunt. 

Sprekers

De banen van de toekomst – Mariette Hamer (Voorzitter – SER)
Geeft antwoord op de vragen: “Hoe ziet de politiek de banen van de toekomst als we straks een circulaire economie hebben?” en “Welke competenties zijn er nodig in de Circulaire Economie?”

Lagerhuis: circulair talent – Guido Braam (Chief – C-Creators) 
Gaat in discussie over hoe jouw organisatie intern klaar gestoomd kan worden voor de circulaire economie en welke vaardigheden uw toekomstige medewerkers nodig hebben in een circulaire economie.

Banen en vaardigheden in de circulaire economie – Annerieke Douma (Circle Economy)
Presenteert dit onderzoek aan de hand van resultaten uit de Metropoolregio Amsterdam.

Interactieve workshops – YSE, Circle Economy & de Nationale Denktank
Delen inzichten vanuit hun eigen expertise over de banen van de toekomst en hoe Generatie Y denkt, werkt en handelt. Ervaar wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie om het juiste talent voor de circulaire economie aan te trekken.

De angst voor verandering  – Philip La Rose (Circular Young Professional – YSE)
Inspireert ons in actie te komen! 

Wij als Young Professionals zijn er klaar voor, jij ook?
Het is tijd voor Circular NOW!

Dit event wordt georaniseerd door YSE. Het event is kosteloos voor deelnemers. Meer weten of heb je een andere vraag, mail dan naar philip@yse.nl