Business Balance Bootcamp

De Business Balance Bootcamp is een programma voor teams die hun ontwikkeling naar de ‘next level’ willen tillen. En voor professionals en leiders die daarin een voortrekkersrol willen en durven vervullen. En dit geldt voor vele organisaties in dit tijdperk van verandering, tempo en versnelling. Dit verfrissende programma helpt jou te versnellen, juist door te vertragen op de juiste momenten en de juiste manier. En dat brengt: 

  1. Focus op gezamenlijke purpose;
  2. optimaal benut van ieders kracht;
  3. balans en rust binnen de huidige hectiek van alledag.

De Business Balance Bootcamp geeft aandacht aan het bouwen van een gezamenlijk doel, het ontwikkelen van samenwerkings-skills en het versterken van de verbinding met jezelf en met elkaar. Daarnaast stimuleert het vitaliteit in teams door gebruik van mindfulness, stilte en energie gevende dialoog. 

Tijdens deze kennismakingsworkshop sta je stil bij je eigen focus, kracht, balans en rust. Daarnaast levert het een aantal direct toepasbare handvatten om toe te passen in je dagelijkse werk. 

Diana en Dimphy hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring in het faciliteren en leiden van mensen en teams in het worden van de beste versie van zichzelf. Ze combineren Westerse inzichten in leiderschap en teamontwikkeling met Oosterse wijsheid (o.a. Mindfulness en meditatie). Ze zijn beiden gepassioneerd in diepgaande verandering en het doen herleven van energie in organisaties. 

Voor vragen over deze bootcamp kan je mailen naar margot@wesharetalent.com