Agile transitie: ‘The best of both worlds’

Agile is in geen enkele organisatie de enige manier van werken. Andere frameworks zoals Design Thinking, Lean, Lean Startup en traditioneel projectmanagement kunnen effectief en aanvullend zijn. Maar hoe zorg je voor deze ‘best of both worlds?’. In deze Agile transitie sessie voor senior managers delen wij ervaringen hoe dit wordt toegepast.
De inspiratiesessie wordt begeleid door Steije de Lat in afwisseling met Vincent Snijder. Steije is een ervaren Agile spreker / trainer / coach en heeft verschillende organisaties geholpen met hun Agile transitie. Vincent is Agile Transformation Manager & Coach en helpt met zijn bedrijf Inspinity organisaties die beter willen omgaan met de veranderende wereld.
Dit event is exclusief bedoeld voor professionals die zich bezighouden met transformatie. Door naar elkaars praktijkvoorbeelden te luisteren kunnen we kijken wat transitie voor iedereen betekent. Bij een aanmelding zullen we dan ook contact met je opnemen om na te gaan of je kennis en ervaring passen bij dit event.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com