Agile transitie: plannen van werk op team overstijgend niveau – door WeShareTalent

Voor de meeste (grote) organisaties is Agile inmiddels de norm, en zijn de eerste belangrijke vruchten geplukt van een agile transitie of transformatie. Toch blijven de uitdagingen ook legio: hoe kunnen we strategie goed laten aansluiten op de executie in de teams? Wat kunnen we méér doen dan retrospectives om het continu verbeteren te stimuleren? En: welke scaling practices beantwoorden aan ons verlangen naar een ‘minimal viable bureaucracy’?
In deze sessie gaan we in op plannen van werk op team overstijgend niveau. Om succesvolle nieuwe services te kunnen ontwikkelen binnen een grote organisatie is het noodzakelijk dat er over afdelingsgrenzen heen wordt samengewerkt. Maar hoe stimuleer ik deze samenwerking als leidinggevende? In deze sessie delen wij good practices met elkaar op het gebied van Service design en silo-overstijgend werken.

De inspiratiesessie wordt begeleid door Steije de Lat in afwisseling met Vincent Snijder. Steije is een ervaren Agile spreker / trainer / coach en heeft verschillende organisaties geholpen met hun Agile transitie. Vincent is Agile Transformation Manager & Coach en helpt met zijn bedrijf Inspinity organisaties die beter willen omgaan met de veranderende wereld.

Dit event is exclusief bedoeld voor professionals die zich bezighouden met transformatie. Door naar elkaars praktijkvoorbeelden te luisteren kunnen we kijken wat transitie voor iedereen betekent. Bij een aanmelding zullen we dan ook contact met je opnemen om na te gaan of je kennis en ervaring passen bij dit event. Het is de bedoeling om dit event fysiek te laten plaatsvinden, wanneer de situatie dit toelaat, en we zullen de deelnemers dan ook tijdig informeren over de locatie.

Vragen? Mail naar info@wesharetalent.com