Added customer value bij Engie


Hoe maakt Engie toegevoegde waarde voor haar klanten waar? De kanteling naar meer klantgerichtheid bij het kijkje in de keuken bij Engie. 

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo, door een toename van maatschappelijk bewustzijn zoals; sociale en economische duurzaamheid. Nieuwe technologieën vooral digitalisering zorgen voor een versnelling in toepassingsmogelijkheden. Traditionele businessmodellen staan onder druk en leiden tot een zoektocht naar een nieuwe positionering in de markt. Een gegeven waar ENGIE, net als andere grote spelers vandaag de dag mee te maken hebben. Vanuit dat perspectief is ENGIE gastheer om samen met jullie in een informele setting de discussie te voeren wat dit betekent vanuit een commercieel oogpunt. Naast een introductie en uitleg over de commerciële verandering binnen ENGIE, zullen we a.h.v. cases de discussie met elkaar voeren. Het thema van de dag is De kanteling naar meer klantgerichtheid’.

Hou jij je binnen jouw organisatie ook bezig met dit onderwerp dan lijkt het ons leuk om deze ervaring met elkaar te delen. Mocht jij zelf over dit onderwerp een case willen aanbrengen, dan houden wij ons zeker aanbevolen.

Datum: 30 mei 2018
Tijd: 13:00 tot 17:00 
Locatie: Bunnik, Kosterijland 20

Dit is een event in de Customer Community. Customer by experience zet de klant en de belevingswereld van de klant centraal. Klanten vinden, binden en behouden: het klip en klare doel van marketing. Maar hoe zorg je voor een hoge klanttevredenheid? Hoe behoud je persoonlijk contact in een online groeiende wereld? Hoe gebruik je de beschikbare data in jouw voordeel? De Masterclasses bieden een theoretisch kader. Tijdens Sharetimes (kijkjes in de keuken) ga je op bezoek bij topbedrijven op het gebied van customer service/excellence/expierence. Als professional breng jij jouw vraagstukken en cases mee. We gaan leren en ontwikkelen, van en met elkaar.

Aanmelden of meer informatie over WeShareTalent? Stuur een mailtje naar tessa@wesharetalent.com.