4Generations4Talent: Betekenisvol ondernemen


Talent is de verbindende factor van YSE en WeShareTalent, daarom brengen we vier generaties talenten bij elkaar bij 4Generations4Talent. Samen blikken we vooruit op het komende half jaar YSE en WeShareTalent. 

Steeds meer organisaties vanuit mooie gedachten aan het ondernemen zijn. Nadat we al jaren gewend zijn aan begrippen als ‘maatschappelijk verantwoord’ en ‘sociaal ondernemen’ begint het begrip betekenisvol op te duiken. De groep bedrijven rond YSE en WeShareTalent spreekt van een Powered by Meaning-ecosysteem. 

Op 17 januari gaan we, in de beproefde formule, de sprekers van 4Generations4Talent in een talkshowsetting ondervragen over hun visie op betekenisvol ondernemen. Daarna wordt dit thema verder uitgediept in vier workshops. We zijn deze dag te gast bij Innovam te Nieuwegein. Michel Verspui zal de talkshow leiden met Linda Star van Rabobank als sidekick. 

Corno Stam, Commercieel directeur Albron
Corno Stam zal vanuit zijn jarenlange ervaring in Foodservice ons meenemen in de laatste ontwikkelingen in deze wereld. Albron’s “the Greenhouse” is een mooi voorbeeld van een horeca-instelling waar alle mooie nieuwe ideeën uitgeprobeerd worden. Duurzaam en circulair: heb jij al een insectenburger geprobeerd? 

Eline de Leeuw, Circulair young professional YSE & Crade to Cradle
Vanuit de generatie Y zal Eline de Leeuw haar kennis en ervaring op gebied van circulair ondernemen delen. Zij is namens het Cradle to Cradle instituut bezig om de wereld van mode verder te verduurzamen. 

Ronald Scheffers, IT Project manager en RPA Champion Schoeller Allibert
Onze RPA champion Ronald Scheffers van Schoeller Allibert zal het Digitale element invullen. Wat is de relatie met Agile, Robotisering en wat voor kansen bieden digitale innovaties ons? 

Stefanie van de Griendt, Managing partner YSE 
Stefanie van de Griendt zal ons meenemen in de visie van de generatie Y op betekenisvol ondernemen. Hint: het is erg belangrijk. Hoe blijf jij als organisatie relevant en interessant voor generatie Y?