4Generations4Talent 21 juni 2018: sprekers zijn bekend!

Op 21 juni vindt het event van YSE en WeShareTalent: 4Generations4Talent weer plaats. Op deze middag brengen we verschillende generaties samen, en delen we kennis en inspiratie. Dit doen we deze sessie door middel van een paneldiscussie en masterclasses van de volgende sprekers:

Change: Marc Dortu, ervaren organisatie-adviseur bij Gemeente Den Haag vertelt over blinde vlekken bij verandertrajecten en geloofwaardig leiderschap. 
Customer: Ernst Gleijm, marketing director, neemt je mee in de customer experience- en journey. Het koopproces van een klant verandert razendsnel. Hoe speel je hier op in? 
Digital: Wim Bouman van Alliander geeft antwoord op vragen als ‘waar start je met digitaliseren?’ en ‘welke impact heeft technologie op een organisatie?’. Daarnaast is Karen van der Kolk, House Of Digital, aanwezig om te spreken over het aanpassen van het onderwijs op de digitale toekomst en het bedrijfsleven. 
Governance: Het toezicht van organisaties verjongen, vernieuwen en veranderen: Peter Velseboer staat hier volledig achter en vertelt deze middag waarom en hoe. 
Innovation: Jeroen de Kempenaer van Philips vertelt over hoe je innovatie werkend kan maken binnen jouw organisatie. 
Talent: Simon Klop van YSE en een gastspreker van Eneco behandelen deze dag vragen als: wat wil generatie Y en hoe haal ik het meeste uit generatie Y?

Zien we je bij 4Generations4Talent? Meld je aan via het inschrijfformulier.